Illutron, et rodet laboratorium med virkelig magi

splash Illutron

Illutron er ved at flytte, deres plads i Sydhavnen er blevet opsagt af By & Havn, og der forhales til en plads på Refshaleøen fra d. 1 juli. Illutron beskrives vel bedst i billeder og lyd, men det skal ikke afholde dig fra at læse lidt om, hvad det går ud på.

Hvert sted har sine ildsjæle og entusiaster, og Illutron samler på mennesker, der gerne vil give omverden en oplevelse. Hos Illutron finder man kunstnere, designere, teknik- og elektronikspecialister, programmører, kulturkyndige, raketforskere og mange flere med et opfindergen og innovationslyst. Disse mennesker har fundet sammen hos Illutron og laver interaktive installationer, hvor kunst og teknologi mødes og skaber virkelig magi – alt lige fra design af flydende saunaer,  undervandslyd, kæmpemæssige ildsøjler og gigantiske røgringe i havnen.

Illutron er et interessant sted med en interessant sammenkomst af mennesker og her opfindes ting og begivenheder, som er helt usædvanlige – ild, lyd og vand går igen i mange af værkerne/opfindelserne, som sagt beskrives alt dette bedst i billeder og lyd: Tryk HER for at se hvad de kan

En gammel pram er der, hvor tingene sker, prammen har tidligere været brugt som dykkerpram og før det som uddybningsfartøj og til sidst ligget stille i 7 år uden nogen brugte den. Folkene fra Illutron har omdannet prammen, som har fået et kreativt maskinrum, motorrummet er simpelthen lavet om til et kreativt stålværksted, og messen er lavet om til elektronikværksted.

Illutrons nye beliggenhed på Refshaleøen tryk HER

 

Kæmpe røgring fra Illutron – sjov og opfinderi i havnen

røgring Illutron

 

Author: Havneliv

Havneliv - nyheder og godt stof om en levende havn!

Share This Post On